Ohita ja siirry sisältöön
Juuri lisätty ostoskoriisi
Määrä:
Katso ostoskori (
)
Jatka ostoksia
Lähetä
Sulje haku
Ravintolan menu
Ravintolan Menu
Ranskalaisen Kyläkaupan Take Away Menu
Ruokareseptejä
Ota yhteyttä
Verkkokauppa
Hae
Kirjaudu sisään
Ostoskori
0
tuotteet
Ravintolan menu
Ravintolan menu Valikko
Ravintolan menu
Ravintolan Menu
Ranskalaisen Kyläkaupan Take Away Menu
Ruokareseptejä
Ota yhteyttä
Verkkokauppa
Ranskalaiset ruokareseptit
Suodata ehdolla
Kaikki aiheet
alkuruoka
aperitiivi
Camembert
etanat
hedelmäpiirakka
hedelmät
jälkiruoka
keitto
keksit
köyhät ritarit
lämpimät leivät
lihaisa
makkarat
merguez
metrimakkara
omletti
pain perdu
patongit
piirakat
Possupata
raakalihamakkarat
Roquefort
Ruokaohjeet
Ruokareseptit
salaattikastike
tomaatti
Tomaattipiirakka
välipala
vuohenjuusto
Pain perdu eli ranskalaiset köyhät ritarit
/ Riikka-Maria Lemminki
27. maaliskuu 2021
Pain perdu eli köyhät ritarit ranskalaisittain on hätävararuoka, mutta yhä useammin siihen törmää myös gourmet ravintoloissa tosin hyvin varioituina versioina.
Julkaistu
alkuruoka
,
aperitiivi
,
jälkiruoka
,
köyhät ritarit
,
lämpimät leivät
,
pain perdu
,
Ruokaohjeet
,
Ruokareseptit
,
välipala
Lue lisää
Siirry diaesitykseen vasemmalla/oikealla nuolella tai pyyhkäise vasemmalle/oikealle, jos käytät mobiililaitetta
Vaihtoehdon valinta päivittää koko sivun.
Paina välilyöntinäppäintä ja tee sitten valinta nuolinäppäimillä.