Ranskalaisen tomaattipiirakan valmistusohje. Tämä resepti on ranskalainen ja piirakan salaisuus ovat Dijon-sinappi, vuohenjuusto ja tarkoin valitut tomaatit. Opi tekemään piirakka Stefin salaisella reseptillä!
Tomaatti-vuohenjuustokeitto on pehmeän makuinen Ranskan vuoriston herkku. Stefin reseptillä valmistettu keitto sopii syötäväksi lämpöisenä sekä kylmänä ja siksi se on täydellinen retkieväs esim. hiihtolenkille. Poimi tämä resepti talteen.
Ranskalainen salaattikastike on helppo valmistaa muutamassa minuutissa. Tässä kerromme Ranskalaisen Kyläkaupan kokin eli Stefin salaisen salaattikastikeresepti.
Ranskalaiset oliivipatongit on helppo ja nopea valmistaa. Tämä Ranskan vuoristosta peräisin oleva leipäresepti varmistaa, että sinulla on aina tuoretta patonkia saatavilla.
Hedelmäpiirakat kuuluvat Ranskassa kesään kuin vesi Pastikseen. Stefin isoäidin kirjasta löytyi helppo nektariinipiirakkaresepti, jonka jaamme tässä. Piirakkaa voit valmistaa samalla ohjeilla tarjolla olevien hedelmien mukaan ja se onnistuu nektariinien lisäksi persikoilla, omenoilla, raparperilla ja aprikooseilla.
Ohje herkullisten Camembert -keksien valmistamiseen. Keksit ovat kiva napisteltava juhliin tai aperatiiville. Ne toimivat myös juuston makuisena pohjana alkuruoalle.
Ranskalaiset säilykkeet tarjoavat nopean ja helpon tavan varmistaa, että sinulla on aina tarjota myös yllätysvieraille ruokaelämyksiä. Säilykkeet sopivat hyvin myös retkeilyyn, sillä ne voi huoletta kuljettaa repussa päiviä.
Pain perdu eli köyhät ritarit ranskalaisittain on hätävararuoka, mutta yhä useammin siihen törmää myös gourmet ravintoloissa tosin hyvin varioituina versioina.
Ranskalainen resepti Roquefort-valkosipulietanoiden valmistamiseen. Tämä resepti onnistuu helposti ja sopii myös purkkietanoille. Resepti on neljälle annokselle.
Resepti ranskalaisen omeletin eli munakkaan valmistamiseen. Tämä resepti on peräisin Ranskan vuoristosta ja sisältää yllättäen kinkkua. Tosin helposti voit varioida tästä lihattoman version.